Privatni korisnici / Kaspersky proizvodi

Pouzdani • Sigurni • Jednostavni za korištenje


Kompanija Kaspersky Lab je jedan od najvećih proizvođača IT bezbjedonosnih rješenja na svijetu. Bezbjednosna rješenja kompanije Kaspersky Lab nisu napravljena tako da se bave samo problemima današnjice, već da predvide i spriječe buduće probleme. Kompanija razvija inovativne tehnologije koje se bave specifičnim potrebama tržišta kao što su odlični nivoi zaštite, prilagodljivost promjenljivim okolnostima, skalabilnost, kompatibilnost sa različitim platformama, visoke performanse, visoku toleranciju greški, jednostavnost upotrebe i visoka efikasnost.

 • Kaspersky Internet Security - pruža vrhunsku zaštitu za vaš računar, identitet, novac i vašu djecu - tako da možete slobodno uživati uz online shopping, bankarstvo i druženje, bez brige o zlonamjernom softveru i prijetnjama na internetu


  Više informacija • Kaspersky Total Security - pruža sveobuhvatnu zaštitu od različitih tipova informacionih,
  bezbjednosnih prijetnji, mrežnih napada i pokušaja prevara, kao i od neželjene pošte.
  Dostupne su različite funkcije i komponente za zaštitu kao zasebni dijelovi Kaspersky Total
  Security aplikacije kako bi se pružila sveobuhvatna zaštita


  Više informacija • Kaspersky Anti-Virus 2017 - prva linija odbrane za vaš računar protiv prijetnji kojima je izložen na internetu. Od trenutka kada instalirate ovu vrhunsku zaštitu na svoj računar, možete biti potpuno sigurni jer imate real-time zaštitu od najnovijih zlonamjernih napada - bez uticaja na performanse vašeg računara.


  Više informacija • Kaspersky Safe Kids - nadgleda sigurnost vaše djece u fizičkom i virtuelnom svijetu. Na vama je da odlučite šta je bezbijedno za vaše dijete: koje web stranice on ili ona mogu da posjete, koliko daleko od kuće mogu da odu, i koliko sati mogu da provedu u korištenju računara ili telefona. Aplikacija vodi računa da djeca poštuju pravila koja ste postavili.


  Više informacija
Cjenovnik