O NAMA

Zona DASTO semtel je prvi privatni nacionalni mrežni operater u BiH sa kompletnom funkcionalnom SDH mrežom na području cijele Bosne i Hercegovine. Mreža je počela sa komercijalnim radom u novembru 2005. godine pod imenom ‘’Zona’’. Riječ je o digitalnoj mreži izgrađenoj na bežičnoj platformi koja povezuje veće gradove i komercijalne regione u BiH.

Poslujemo u oblasti interneta i telekomunikacija i pružamo sljedeće usluge:

Sjedište naše kompanije je u Bijeljini sa poslovnim jedinicama u Banja Luci i Sarajevu, te poslovnim partnerima u skoro svakom gradu na teritoriji BiH kojima se možete obratiti ukoliko želite da koristite Zona usluge.

Zona zapošljava više od 40, uglavnom mlađih, visokoobrazovanih stručnjaka sa relevantnim iskustvom na polju telekomunikacija i bežičnih radio linkova.

Vizija

Globalna povezanost u savremenom informatičkom društvu.

Misija

Postati vodeća kompanija u oblasti internet tehnologija i telekomunikacija u BIH. Konstantno ulažemo u sopstvenu mrežnu infrastrukturu, razvoj i stručne kadrove, kako bismo omogućili kvalitetniju, jeftiniju i bržu komunikaciju.

Ciljevi

Zadovoljiti potrebe naših korisnika na taj način što ćemo ponuditi kvalitetnu uslugu.
Konstantno napredovati i pratiti svjetske trendove.
Korektno poslovati i biti poželjan partner.
Imati razvojni uticaj na okruženje.

"MI NISMO NAJVEĆI ALI KAŽU DA SMO NAJBOLJI!"

Konstantnim praćenjem svjetskih trendova i stalnim ulaganjem u unapređenje tehnologije, razvoj organizacije i optimizacijom resursa, ZONA svakodnevno širi mrežu povjerenja sa partnerima, privatnim i poslovnim korisnicima.

ZONA prednosti

KONTAKT