Internet usluge

Opšte informacije

  • Kakva je pokrivenost Zona mreže?
    Zona: Osim teritorije opštine Bijeljina,pokrivamo gotovo čitavu teritoriju BiH. Naši partneri kojima se možete obratiti ukoliko želite postati korisnik Zona usluga, nalaze se u više od 90 opština širom BiH. Mapu pokrivenosti pogledajte u sekciji Početna/Mapa pokrivenosti.
  • Hitno mi je potreban internet i želio bih da postanem korisnik interneta Zona mreže. Postoji li mogućnost da isti dan dobijem uslugu?
    Da, ako imate svoju opremu i ako imate prijem signala sa jedne od naših pristupnih tačaka. Potrebno je samo da nam putem e-mail-a prikljucenje@zona.ba pošaljete vaše podatke (ime i prezime, adresa, kontakt telefon, naziv pristupne tačke sa koje imate najbolji prijem signala, prijedlog korisničkog imena, lozinku, koji paket želite da koristite i MAC adresu vašeg računara). Ukoliko su zadovoljeni tehnički uslovi i konekcija je ostvarena, korisnik treba da uplati iznos pretplate za paket za koji se opredijelio.
  • Kako postati korisnik Zona interneta?
    Ukoliko želite da postanete korisnik interneta Zona mreže, možete se obratiti našem osoblju u centrali u Bijeljini, na telefon 055/420-100, ili nekom od naših partnera na teritoriji BiH. Nakon prijave, naše tehničko osoblje će provjeriti mogućnost priključenja, i u zavisnosti od toga instalirati odgovarajuću opremu.